Jonge dieren en Pasen

Gepubliceerd op 12 april 2019

Op kinderboerderij De baak is er weer van alles te beleven tijdens de Baakbelevenis Jonge dieren en Pasen. Je kan op kraamvisite, eieren schouwen, speuren en knutselen. Lees snel verder.

Kraamvisite

Het leukste van het voorjaar is toch wel de geboortegolf in dierenland! Onze new born lammetjes, kuikentjes en vlinders kunt u komen bewonderen op kinderboerderij De Baak. Maar dat is lang niet alles! We brengen graag de kinderen op een verantwoorde manier in contact met onze lammetjes. Wil je komen knuffelen met onze kleinste? Dan vinden wij dat op onze manier het fijnste. Daarom bieden we een knuffelmoment aan onder begeleiding van de medewerkers van kinderboerderij.

Eieren schouwen

Altijd al eens willen zien, hoe een embryo in een ei zich ontwikkelt? Van bevruchting tot broedmachine, onze vrijwilliger Joop laat het allemaal zien in een donkere kamer.

Jonge dieren weetjes speurtocht

Er wordt een grappige, leerzame speurtocht uitgestippeld over de kinderboerderij. Na de speurtocht weet je allerlei grappige weetjes over jonge dieren.

Knutselen

In de educatieruimte kan je een kuikentje knutselen dat uit zijn ei komt en een dierenmasker. Helemaal passend in de tijd van het jaar. Zien we jou ook op 17 april vanaf 14 uur bij onze Baakbelevenis? Deelname is gratis en iedereen is welkom. Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.