Themamiddag op kinderboerderij De Baak in teken van uilen

Gepubliceerd op 31 oktober 2018

Wil jij alles te weten komen over uilen? Kom dan woensdagmiddag 21 november naar Kinderboerderij de Baak in Beverwijk! Want tijdens onze themamiddag leer jij alles over de verschillende soorten uilen, hun gedrag, uiterlijke kenmerken en eetgewoonten.

Extra leuk aan deze themamiddag is dat valkenier Martin Doderer echte uilen meeneemt naar De Baak. Doderer werkt sinds zijn jeugd met roofvogels en is sinds 2009 professioneel valkenier. Al zijn vogels zijn “rescue-vogels”; vogels die na verwaarlozing door Martin zijn opgevangen. Lijkt jou dit ook spannend, meld je dan snel aan en kom langs!

Aanmelden

De uilen hebben een rustige omgeving nodig, daarom werken wij deze middag met twee rondes. Het is een luister-lezing van een uur, dit maakt het minder geschikt voor de allerkleinsten onder ons.

De rondes zijn ingedeeld van 14.00-15.00 uur en van 15.15-16.15 uur. Deze middag zijn er per ronde 40 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via ons online formulier. U ontvangt een bevestiging van deelname. Deelname is gratis!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in de gemeente Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.