Vleermuizen excursie 2024

Gepubliceerd op 19 juni 2024

Nacht van de vleermuis 24 augustus in Beverwijk

In het weekend van 24 en 25 augustus wordt de jaarlijkse ‘Nacht van de Vleermuis’ georganiseerd. Door heel Europa zijn er dit weekend verschillende activiteiten rondom het bestaan van de vleermuis gepland. Een kans om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien!

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert dit weekend een vleermuisexcursie. Op zaterdag 24 augustus start de vleermuisexcursie vanaf Kinderboerderij de Baak, Westerhoutweg 18 te Beverwijk. De excursie begint om 20.30 uur en eindigt rond 22.00 uur. Hoor de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoet u een paar echte “nachtbrakers”.

Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar en ouder. Dit is een excursie zonder verlichting maar met spannende waarnemingen. Dus laat je zaklamp thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Denkt u ook aan goede schoenen en eventueel een regenjas. U kunt zich opgeven via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vleermuis2024 deelname is gratis en er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Deze excursie wordt uitgevoerd door een van de experts van bureau Endemica.