Zoeken

Wil jij meer weten over hoe dieren kijken? Kom dan op 22 februari naar Kinderboerderij De Baak

Gepubliceerd op 14 februari 2023

Hebben dieren dezelfde ogen als jij? En zien ze ook hetzelfde als jij ziet? Wil je dat weten? Kom dan op woensdagmiddag 22 februari tussen 14:00 en 16:00 uur ogenblikkelijk naar Kinderboerderij De Baak. Er is weer van alles te doen. Kom jij ook?

Leer van alles over ogen en wat dieren zien

Zoek met een speurkaart welke oogje bij welk dier past. En leer wat dat dier ziet. Zien ze hetzelfde als mensen? Of zijn er verschillen. Je gaat deze middag met een zoekkaart op stap over het erf van de kinderboerderij. In de educatieruimte kom je er achter hoe het is als je niet kan zien. Durf jij een blinddoek op? Verder kun je weer lekker knutselen en mag deze knutsel mee naar huis. Kom je ook? Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, voor meer informatie neemt u contact op via e-mail nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME-activiteiten!


Blauwe ogen van een kat