Dino's in je 'achtertuin' bij de Kinderboerderij Baak Beverwijk

Gepubliceerd op 2 februari 2023

Heb jij ooit een dino gezien op Kinderboerderij De Baak? Nu kan het! In de koeienstal kun je ze voeren. Leer alles over dino's elke dag tussen 10.00 en 16.30. Wanneer leefden ze? Welke soorten waren er? Waarom zijn ze uitgestorven? Kom naar de tentoonstelling op Kinderboerderij De Baak. Te zien tot 20 februari.

Dinotentoonstelling en knutselspullen voor thuis

Op woensdagmiddag 25 januari is de tentoonstelling over dinosaurussen officieel geopend. Bekijk het filmpje hiernaast met uitleg!

Speurtocht, interessant voor kinderen en volwassenen

Je kunt de tentoonstelling elke dag bezoeken. De T-Rex, vliegende dino’s, Het Krijt en andere tijdperken. Hierover vind je informatie in de tentoonstelling. Ook is er een leuke speurtocht. Interessant voor kinderen maar ook voor volwassenen! Jij, als kind, krijgt knutselspullen mee! Zo kun je thuis je eigen dino bouwen. Daarvoor is deze keer op de kinderboerderij geen ruimte. Maar let op want op = op. Alleen kinderen die zelf komen, krijgen een pakket. Er zijn 40 pakketten beschikbaar! Deze middag is gratis en iedereen is welkom!

Gratis tentoonstelling tot en met 20 februari

De tentoonstelling is zo interessant dat deze tot 20 februari blijft staan. De tentoonstelling is elke dag geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Kom en vertel het door! Wie weet wil jouw juf of meester er wel met je hele klas naar toe.


Dino tentoonstelling in De Baak