excursies

Excursies volwassenen

Onder volwassenen blijkt ook behoefte te zijn aan natuur- en milieu gerelateerde educatie. Daarom bieden wij enkele malen per jaar o.a. lezingen en excursies aan voor volwassenen. In 2018 zullen de volgende activiteiten plaatsvinden.

aanmelden?

Voor de excursies kunt u zich aanmelden via nme@odijmond.nl. Deelname is gratis.

datum activiteit deelnemen?
vrijdag 26 april

Workshop paneelschilderen van kunstenares Karin de Roo van atelier 't Blauwe Hof. thema boerderijdieren. Het Van 14.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Kinderboerderij Dierendorp.

max. 12 personen

zaterdag 11 mei

Excursie tijdens de Nationale Vogelweek door Evert Jan Woudsma. Van 9.00-11.00 uur. Startpunt: parkeerplaats Oudendijk Heemskerk

aanmelden via www.vogelweek.nl

max. 20 personen

di avond 28 mei

Lezing insecten door René Krekels. Locatie: bezoekerscentrum 't Koetshuijs Heemskerk.

max. 40 personen

dinsdag 18 juni

Lezing Natuurbeleving & Biodiversiteit door Evert Jan Woudsma. Van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie: bezoekerscentrum 't Koetshuijs Heemskerk.

max. 45 personen

vrijdag 24 augustus Nacht van de Vleermuis wandeling o.l.v. Richard Witte van Bureau Endemica. Van 20:30 tot 22.30 uur. Vertrekpunt bezoekerscentrum 't Koetshuijs Heemskerk.

max. 20 personen

zaterdag 5 oktober Paddenstoelenexcursie o.l.v. een oud-boswachter. Van 10.00-12.30 uur. Locatie: Parkeerplaats Geversduin, Heemskerk

direct aanmelden

di avond 15 oktober Lezing: Honden & vuurwerk. Locatie: De Smaeckkamer.

max. 30 personen

dinsdag 29 oktober Herfststuk maken onder leiding van een bloemist. Van 19.00 tot 21.00 uur. Bezoekerscentrum 't Koetshuijs Heemskerk

max. 15 personen

donderdag 12 december Workshop kerstpanelen schilderen. Van 19.30-22.00 uur. Locatie: Smaeckkamer Beverwijk