excursies

Excursies volwassenen

Onder volwassenen blijkt ook behoefte te zijn aan natuur- en milieu gerelateerde educatie. Daarom bieden wij enkele malen per jaar o.a. lezingen en excursies aan voor volwassenen. In 2018 zullen de volgende activiteiten plaatsvinden.

aanmelden?

Voor de excursies kunt u zich aanmelden via nme@odijmond.nl. Deelname is gratis.

datum activiteit deelnemen?
vrijdag 26 april

Workshop paneelschilderen van kunstenares Karin de Roo van atelier 't Blauwe Hof. thema boerderijdieren. Het Van 14.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Kinderboerderij Dierendorp.

aanmelden via nme@odijmond.nl max 10 personen

zaterdag 11 mei

Excursie tijdens de Nationale Vogelweek door Evert Jan Woudsma. Van 9.00-11.00 uur. Startpunt: parkeerplaats Oudendijk Heemskerk

aanmelden via nme@odijmond.nl max 20 personen
dinsdag 18 juni

Lezing Natuurbeleving & Biodiversiteit door Evert Jan Woudsma. Van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie: bezoekerscentrum 't Koetshuijs Heemskerk.

aanmelden via nme@odijmond.nl max 45 personen
Vrijdag 24 augustus Nacht van de Vleermuis wandeling o.l.v. Kees Helderman. Van 20:30 tot 22.30 uur. Vertrekpunt bezoekerscentrum 't Koetshuijs Heemskerk. aanmelden via nme@odijmond.nl max 20
woensdag 11 september Buiten schilderen op doek. Van 10.00 tot 13.00 uur. Kasteeltuin Slot Assemburg te Heemskerk. aanmelden via nme@odijmond.nl max ..
dinsdag 29 oktober Herfststuk maken onder leiding van een bloemist. Van 19.00 tot 21.00 uur. Bezoekerscentrum 't Koetshuijs Heemskerk aanmelden via nme@odijmond.nl max ..