Insectenlezing voor volwassenen op 28 mei in het Koetshuijs

Gepubliceerd op 17 mei 2019

De lezing
Vlieg mee in de wereld van de microkosmos vol verrassende actie en verstilde schoonheid. Ondersteund door muziek en getoond met een bijzonder computerprogramma komen de schijnbaar in de vlucht bevroren insecten weer tot leven. Fascinerend, onderhoudend, informatief en ……… het is moeilijk in woorden te beschrijven. Je moet het gewoon zien!

Na de pauze passeren ook nog in een intermezzo de ‘Dodelijkste 5 van het Zandpad’. Niet exotische leeuwen of olifanten, maar kleine Hollandse dieren die er een schrikbarende kinderzorg op na houden.

Over Rene Krekels
Naast bioloog Rene Krekels ook natuurfotograaf en is zijn werk in diverse tijdschriften vastgelegd. Op een enthousiasmerende manier zal hij over zijn werk vertellen. Het belooft een interactieve avond te worden, al uw vragen zijn welkom.

Aanmelden
Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via https://www.nmebeverwijkheemskerk.nl/actueel/aanmeldformulieren/insectenlezing-28-05/ of kijk bij het tabblad Excursies