Tentoonstelling Kraaienpootjes en middag over voetsporen op Kinderboerderij de Baak

Gepubliceerd op 11 juli 2022

Weet jij welke voetsporen bij welk dier horen? Kom op woensdagmiddag 27 juli speuren bij Kinderboerderij de Baak. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Ben jij erbij?

Speuren en blote voetenpad

Ben jij ook zo benieuwd bij welk dier welke voetsporen horen? Deze middag is er een speurtocht waar je hierover leert. Ook kun je met je voeten op het blote voetenpad verschillende grond voelen. In de educatieruimte staat de  tentoonstelling Kraaienpootjes.

Tentoonstelling Kraaienpootjes

In de educatieruimte staat van 27 juli tot 24 augustus de interactieve tentoonstelling Kraaienpootjes. Op een speelse manier leer je van alles over het leven, de intelligentie en de geheimzinnigheid van kraaiachtigen. De tentoonstelling is gratis te bezoeken.

Activiteit

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!