Tentoonstelling “Het Duistere Dierenrijk”

Het Duistere Dierenrijk is een natuureducatieve tentoonstelling voor alle scholen, bso's en inwoners van Beverwijk en Heemskerk. Kom langs in het buurtcentrum d'Evelaer in Heemskerk.

Wilt u de tentoonstelling met uw klas bezoeken? Dan bent u welkom tussen 10 september en 8 oktober. Aanmelden is gemakkelijk via onderstaand online formulier. Reserveer snel een plekje. Wilt u deelnemen met meerdere groepen op meerdere tijdstippen? Vul dan voor elke groep apart onderstaand formulier in.

Wilt u de tentoonstelling bezoeken met uw gezin of met uw oppaskinderen? Dan hoeft u zich niet aan te melden. De tentoonstelling is van 10 september tot 8 oktober elke woensdag te bezoeken tussen 13.00 en 17. 00 uur. Tijdens de Kennemer Bloemendagen op zaterdag 14 en zondag 15 september kunt u de tentoonstelling bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur.

Mis deze tijdelijke, unieke kans van NME niet. Tot dan!

Stap 12