Ga mee op vogelexcursie in Heemskerk!

Gepubliceerd op 1 mei 2023

In het kader van de Nationale Vogelweek (6 t/m 15 mei) organiseert NME Beverwijk en Heemskerk op 13 mei een vogelexcursie vanaf Parkeerplaats Oudendijk te Heemskerk. Tijdens deze interessante excursie maakt u kans op het zien en horen van bijzondere vogels.

Nationale vogelweek

Tijdens de Nationale Vogelweek kan iedereen in Nederland ervaren hoe rijk ons land is aan vogels en hoe leuk en spannend het is om vogels te kijken. Door het hele land zijn er vogelexcursies en ontdekken natuurliefhebbers de meest bijzondere vogels in het wild.

Aanmelden vogelexcursie

Voormalig boswachter Evert Jan Woudsma neemt u mee tijdens deze excursie in het duingebied van Heemskerk.
De excursie is op zaterdag 13 mei van 09.00 uur tot 10.30 uur. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en het startpunt is parkeerplaats Oudendijk te Heemskerk.

Deelname aan deze wandeling is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vogel2023

Tip: neem je verrekijker mee!

NME Beverwijk en Heemskerk

NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.