projecten

Projecten

Naast lespakketten, themamiddagen en excursies en lezingen, organiseren wij ook activiteiten rondom jaarlijks terugkerende thema's, zoals de Nacht van de Nacht en de Boomfeestdag. Over deze activiteiten leest u op deze pagina.

Nacht van de Nacht

Jaarlijks worden er tijdens de Nacht van de Nacht (de laatste zaterdag van oktober) nachtwandelingen in het duingebied van Wijk aan Zee en Heemskerk georganiseerd om bewustwording omtrent lichtvervuiling te creëren.

Boomfeestdag

Boomfeestdag is een jaarlijks evenement waarbij kinderen door het hele land helpen met het planten van nieuwe bomen. Kinderen uit de gemeenten Beverwijk en Heemskerk worden uitgenodigd om hierbij te helpen zodat ze een bijdrage leveren aan een groene, leefbare en duurzame wereld.